Kom werken bij autobedrijf Boks

(Auto)verkoper showroom

(Auto)verkoper showroom

Vacature

Gas erop! Kan jij je verplaatsen in de wensen van onze klanten en ze voorzien van een deskundig advies over de occasions en diensten van Autobedrijf Boks? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou: een baan als verkoper in onze showroom. Wil jij van je passie je werk maken en sluit je je aan bij onze Boks-familie? Lees dan gauw verder. 

Functieomschrijving 

Jij bent een commercieel talent en vindt niets belangrijker dan goede resultaten te behalen met jouw collega’s van het verkoopteam. Je bent gedreven en weet klanten op een vriendelijke en doortastende manier te benaderen. Het voorzien van advies over alle mogelijkheden die Autobedrijf Boks te bieden heeft staat voor jou voorop en je zorgt ervoor dat binnenkomende leads snel opgepakt worden. Kortom: een verkoper puur sang. 

Wij bieden verschillende diensten aan, waardoor jouw dag geen dag hetzelfde lijkt: onderhoud van personenauto’s en lichte bedrijfswagens, eigen lease afdeling, EV-centrum en verkoop allerlei merken personen en bedrijfsauto’s. 

Wat wij jou bieden 

In de afgelopen 37,5 jaar is Autobedrijf Boks een begrip in Apeldoorn geworden en mogen we ons een écht familiebedrijf noemen. Dit voel je ook binnen het ambitieuze team. Samen behalen we resultaten en dat vieren we regelmatig met personeelsuitjes en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel. De functie biedt een dag vol wisselende taken en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte om te groeien! 

Even alles op een rijtje, wij bieden: 

  • Opleidingsplan en de mogelijkheid om je door te ontwikkelen in de nieuwste technieken; 
  • Professionele collega’s en een prettige familiaire werksfeer; 
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring; 
  • ‘52’ gezellige bedrijfsborrels per jaar; 
  • Uitzicht op een vast contract; 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Jij past bij ons als je… 

… vanzelfsprekend je een passie voor auto’s hebt en weet je om te gaan met alle mogelijkheden die Autobedrijf Boks te bieden heeft. Combineer dat met een gezonde drive en overtuigingskracht en je bent onze ideale kandidaat.  

Verder vragen wij: 

  • Handelskennis als verkoopadviseur in een autobedrijf; 
  • Enthousiasme, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Fulltime beschikbaarheid. 

Dus, sta jij te trappelen om onze klanten mee te nemen in jouw autokennis en hen de juiste personenauto of bedrijfsauto aan te bieden? Solliciteer dan snel! 

Over autobedrijf Boks

Autobedrijf Boks is een universeel autobedrijf in Apeldoorn dat ruim 35 jaar geleden is opgericht door Gerrit Boks met een sterk wisselend aanbod nieuwe en gebruikte auto’s.
 
Onze werkplaats is onlangs verbouwd en voorzien van de modernste diagnose apparatuur, zodat onze klanten, ongeacht hun merk auto, altijd bij ons terecht kunnen voor reparatie, onderhoud- en garantiewerkzaamheden.
 
Ons motto luidt:  “Sterk in elk merk”.

Interesse gewekt?

Solliciteer dan direct en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Deel deze vacature: