Kom werken bij autobedrijf Boks

Receptionist(e) Administratief medewerker

Receptionist(e) Administratief medewerker

Vacature

Autobedrijf Boks is een universeel autobedrijf dat ruim 37 jaar geleden is opgericht door Gerrit Boks. De voorraad nieuwe en gebruikte auto’s van Autobedrijf Boks wisselt sterk en bestaat uit auto’s tussen de €1.000,- en. €250.000,-

De werkplaats is onlangs verbouwd en voorzien van de modernste diagnose apparatuur. Onze goed opgeleide technici hebben ruime ervaring met alle merken en modellen, dat betekent dat onze klanten, ongeacht hun merk auto, altijd bij ons terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en garantiewerkzaamheden.

Het motto van Autobedrijf Boks is niet voor niets ‘ Sterk in elk merk”.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor 24 uur in de week in een dynamische omgeving? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou als onze nieuwe receptioniste/administratief medewerker!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega die zelfstandig de receptie kan draaien. Als receptioniste/administratief medewerker ben je het visitekaartje van Autobedrijf Gerrit Boks en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Weet jij onze klanten op een klantvriendelijke en gastvrije manier te ontvangen en telefonisch te woord te staan?

Wat voor werkzaamheden zal je gaan uitvoeren?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van klanten en het aannemen van de telefoon. Hiernaast zal je veel diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn het verwerken van de in- en verkoopfacturen en het vrijwaren en tenaamstellen van auto’s. Omdat er veel verschillende werkzaamheden bij de functie komen kijken, is snel schakelen tussen deze werkzaamheden noodzakelijk.

Wat neem jij mee?

· Je hebt een passende vooropleiding of werkervaring in een administratieve functie;

· Je hebt kennis van Outlook, Word en Excel;

· Je werkt secuur en correct;

· Je bent beschikbaar voor 24 uur in de week:;

· Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden;

· Beheersing van Duitse en Engelse taal is een pré.

Wat bieden wij jou?

· Een werkplek in een bedrijf waarin mensen centraal staan;

· Afwisselend werk;

· Een uitstekende werksfeer;

· Goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in deze afwisselende en uitdagende functie? Solliciteer dan door jouw cv en motivatie vóór Augustus te mailen , wie weet word jij onze nieuwe receptioniste! Wil je meer weten over de functie of over ons bedrijf? Neem contact op via het telefoonnummer 055-3603050

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Over autobedrijf Boks

Autobedrijf Boks is een universeel autobedrijf in Apeldoorn dat ruim 35 jaar geleden is opgericht door Gerrit Boks met een sterk wisselend aanbod nieuwe en gebruikte auto’s.
 
Onze werkplaats is onlangs verbouwd en voorzien van de modernste diagnose apparatuur, zodat onze klanten, ongeacht hun merk auto, altijd bij ons terecht kunnen voor reparatie, onderhoud- en garantiewerkzaamheden.
 
Ons motto luidt:  “Sterk in elk merk”.

Interesse gewekt?

Solliciteer dan direct en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Deel deze vacature: